Add a Title

Välkommen till La Famiglia! Vi är en italiensk restaurang belägen i centrala Tidaholm, men vi vänder oss till er i andra närliggande städer såsom Skövde, Tibro och Falköping med flera. Vår mat är inspirerad av den italienska matkulturen, på vår meny hittar ni italienska klassiker i form av bland annat pasta och pizza. Dessutom erbjuder vi traditionell husmanskost för den som föredrar det. Under lunchtid erbjuder vi en lunchmeny, den hittar ni under Lunch.

Efter lunchtid erbjuder vi en annan meny, den finner ni under Meny

Som en italiensk restaurang vill vi kunna servera god italiensk mat likt den i just Italien. Därför har vi under de senaste åren varit matturister i Italien. Under dessa år har vi besökt allt från lokala pizzerior till finare gourmetrestauranger. Den här tiden har gett oss kunskap kring den italienska matkulturen, något som vi kan föra vidare till er genom vår mat. Till en början var det bara mat, hemlagad pasta och en stenugnsbakad pizza, men med tiden har en djup kärlek för maten utvecklats. Tre ledord vi följer är generositet, enkelhet och ärlighet.

På vår restaurang serveras som sagt husmanskost och italienska klassiker. Vår förhoppning är att det ska finnas något för alla hos oss. Dessutom går det mesta att få gluten- och/eller mjölkfritt, fråga oss så ser vi till att du får mat som passar dina allergier.

Till vår italienska restaurang i Tidaholm är alla välkomna, vi vänder oss även till er i andra närliggande städer såsom Falköping, Skövde och Tibro med flera. Har du vägarna förbi och är sugen på vällagad italiensk mat eller husmanskost är du välkommen in!